Alla inlägg den 7 februari 2014

Av Eva-Marie Stridsberg - 7 februari 2014 12:10

   

“Safe Certified Restylane Clinic, som startades 2013, är ett program som Galderma tillsammans med sina kunder lanserat över hela Norden för att hjälpa dig som konsument att enkelt hitta en klinik som har utbildad personal i Restylane® injektioner. Avsikten med Restylane Safe Certified Practitioner programmet är att göra det lättare för kunden att hitta en säker behandlare. Galderma utbildar endast läkare, sjuksköterskor och tandläkare i injektionsteknik av Restylane produkterna, varav sjuksköterskor och tandläkare skall ha en ansvarig läkare för att få delta i utbildningen.


Om klinikens behandlare är Restylane certifierade kan man vara säker på att de genomgått relevant utbildning för produkterna och att de också har praktisk erfarenhet av att använda dem.”


På Uppsala Derma Beauty erbjuder vi dessa säkra behandlingar!

www.hudvard-uppsala.se


Av Eva-Marie Stridsberg - 7 februari 2014 10:32

En mycket vanlig fråga som jag får från mina kunder är varför  man ska ha  hudvårdsprodukter med solskydd på vintern. Solens strålar består av UVA - och UVB - strålar, UVB - strålarna ger oss färg dvs påverkar våra pigment. I Sverige behöver du i allmänhet inte skydda dig mot UVB- strålarna under vinterhalvåret om du inte är  ute och åker skidor och solen reklekteras i snön, men UVA - strålarna som tränger djupare ned i huden och förstör vårt kollagen (kollagen ger huden fasthet) behöver du skydda dig mot även på vintern. Det är viktigt att kolla att den återfuktande dagkräm du använder har skydd mot både UVA och UVB strålar och har minst SPF (Sun Protect Factor) 15, det räcker nu på vintern den skyddar huden till 95 %, viktigt så inte din hud  åldras i förtid på grund av kollagenförlust.  UVA - strålar går också genom fönstretrutor!! Lycka till!

Om du vill få tips på bra produkter med solskydd så kan du läsa på min hemsida:

www.hudvard-uppsala.se


Presentation


Bilden är tagen i Verona i september 2013

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards